EMB bloedtest

Orthomoleculaire consulten

"De EMB bloedtest geeft inzicht in jouw gezondheid, verstoringen maar ook verschillende tekorten of- intoleranties komen aan het licht."

We zien het steeds vaker, huidklachten die maar niet overgaan. Herken jij dit ook?
Ben je vaak moe, hormonaal uit balans of heb je last van je darmen, je huid en – of andere vage klachten? En je hebt het vermoeden dat je intolerant bent voor gluten of melkproducten. Dan is het belangrijk om te weten hoe je ervoor staat. Zodat je gezondheid kan verbeteren en je huid in balans kan houden. De EMB bloedtest geeft inzicht in jouw gezondheid, verstoringen maar ook verschillende tekorten of- intoleranties komen aan het licht.

Meten is weten!

Je bent opzoek naar antwoorden en wil weten wat je lichaam nodig heeft. Ons bloed is een uitstekend startpunt, het geeft namelijk veel informatie over jouw gezondheid en alles wat daarmee samenhangt. Door verschillende verstoringen en – of tekorten werken onze organen (voornamelijk onze lever en darmen) niet goed en dat heeft invloed op onze huid. Vroegtijdige huidveroudering, pigmentstoornissen, acne maar ook eczeem kunnen verbeteren, gezondheid is een groot goed en ons belangrijkste bezit. Wij adviseren de energetische morfologische bloedtest (EMB) om de oorzaak van je (huid)klachten te achterhalen.

Het symptoom is de weg naar de oplossing

Ieder huidprobleem kan pas echt worden opgelost als ook de oorzaak hiervan word gevonden en aangepakt. Wij willen graag dat jij de regie weer terug krijgt over jouw huid en gezondheid, om jezelf mooier en fitter te gaan voelen. Om je huid eindelijk weer onder controle te krijgen. Juist door het aanpakken van de oorzaak van een aandoening in plaats van alleen symptoombestrijding, kun je echt je klachten verminderen. Om verlost te zijn van die buikpijn en dat opgeblazen gevoel, of die hormonale schommelingen.

Heb jij al van alles geprobeerd, en kunnen ze bij de reguliere gezondheidszorg geen duidelijkheid geven… de EMB bloedtest geeft aanvullend informatie om jouw klachten blijvend op te lossen.

Inzicht in je gezondheid

Uit het bloed kan veel informatie gehaald worden! Een geheel andere holistische benadering om naast de reguliere onderzoeken ook verstoringen en belastingen te kunnen aantonen. Zo krijg je onder andere duidelijkheid over hoe het zit met je:

Behandelplan

01

intake

Tijdens het consult houden we een korte intake. We vragen naar jouw (huid)klachten, leefstijl, voeding en stresslevel. Ook zijn we benieuwd of en welke supplementen je neemt.

02

Onderzoek

We nemen enkele druppels bloed af via een vinger prikje. Deze afname is snel gedaan en er is weinig bloed nodig. Je voelt er niets van! Jouw bloed wordt vervolgens opgestuurd naar het laboratorium.

03

Rapport

De uitslag van het onderzoek ontvangen wij binnen twee tot drie weken. Om de testresultaten te bespreken stellen wij een op maat gemaakt behandelplan op met adviezen over voeding, suppletie, lifestyle en salon ondersteunende behandelingen

Waarom kiezen voor een holistisch bloedonderzoek?

Een EMB bloedtest is aan te raden wanneer je nieuwsgierig bent naar de huidige balans in jouw lichaam. Gezondheid is meer dan alleen afwezigheid van ziektes of klachten. Gezonde voeding en -leefstijl activeren het zelf genezend vermogen van je lichaam en zijn daarom ook de beste preventies tegen allerlei ziektes en aandoeningen.

Belangrijke adviezen

Je huid is na een microneedling behandeling extra gevoelig. Hieronder een lijst met nazorg adviezen:

01

Holistische bloedonderzoek

De verzorging die ik na de behandeling aanbreng mag blijven zitten en hoeft s’avonds niet gereinigd te worden. Bezoek ook geen sauna, zwembad of douche.

02

Energetisch Morfologisch Bloedtest

De prijs van de EMB bloedtest is inclusief intake, bloedafname, laboratorium onderzoekskosten, op maat gemaakt rapport met adviezen en nabesprekingsconsult

03

Voedingstekorten

De waarden in deze test kunnen niet één-op-één vergeleken worden met een reguliere bloedtest. Dus er kan regulier een normaalwaarde zijn van een vitamine B12, terwijl de EMB bloedtest een deficiëntie aangeeft. EMB metingen, onderzoeken, uitslagen en adviezen zijn dus niet bedoeld ter vervanging van de diagnostiek van de reguliere gezondheidszorg en vallen onder de ‘natuurgerichte geneeswijzen’.

04

Deskundig behandeladvies

De EMB testen worden tot in de puntjes zorgvuldig uitgevoerd. Ik ben hiervoor speciaal opgeleid tot orthomoleculair huidspecialiste, ik volg regelmatig studies en bijscholing op orthomoleculair gebied. Zo weet je zeker dat je altijd in deskundige handen bent.

05

van ma t/m do tot 16:00

Omdat het bloed altijd zo vers mogelijk in het laboratorium moet zijn voor onderzoek, kunnen de EMB bloedtesten alleen worden uitgevoerd op maandag tot en met donderdag tot 16:00 uur.

FAQ

Een EMB-test is een testmethode die op meer punten test dan met een regulier bloedonderzoek wordt gedaan (zoals bloedarmoede, ijzertekort, schildklierafwijkingen, auto-immuunziekte en bepaalde infecties) Bij dit onderzoek word met zowel een reguliere als complementaire bril gekeken naar je bloed en jouw anamnese. Deze testmethode geeft een uitslag waarbij bloedwaarden van rode en witte bloedcellen maar ook trombocyten (hematologisch bloedonderzoek) worden weergegeven. Verder geeft de testmethode inzicht in mogelijke voedingstekorten, belastingen en verstoringen op energetisch niveau.

Door onze bloedvaten stroomt dagelijks 5 liter bloed met essentiële stoffen. Zuurstof, voedingsbestanddelen en afvalstoffen worden vervoert van orgaan tot orgaan, van cel naar cel. Je bloed is van levensbelang, het moet je lichaam sterk en gezond houden. Het bloed is niet alleen transportmiddel maar ook temperatuurregelaar en middelpunt van ons afweersysteem.

Heb jij altijd al een bloedonderzoek willen doen om te kijken of je ergens een tekort aan hebt (vitamines,- of mineralen)? Heb je al lange tijd darmklachten of ben je er moe? Weet je niet welke supplementen je moet inzetten? Doe dan de Energetische Morfologische Bloedtest (EMB)

Hiermee krijg je specifiek inzicht naar mogelijke oorzaken van jouw klachten. Chronische vermoeidheid, darmproblemen, huidklachten, mentale problemen, moeite met afvallen, hormonale problemen of gewoon kijken hoe het zit met jou algehele gezondheid. Door middel van de EMB bloedtest kunnen we blokkades, tekorten en verstoringen in het lichaam ontdekken.

Naast de hierboven genoemde holistische waardes worden ook de reguliere waardes gemeten en geanalyseerd.

  • Trombocyten (aantal bloedplaatjes)
  • Rode bloedcellen
  • Witte bloedcellen
  • Hemoglobine (Hb-ijzer)
  • Hematocriet (Ht)
  • Mean Corpuscular (MCV)
  • Mean Corspuscular Hemoglobin Concentration (MCHC)

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?

Maak een vrijblijvende afspraak voor een goed gesprek.

Ben jij na het lezen van deze informatie nieuwsgierig geworden? Of heb je nog vragen? Ik beantwoord ze graag! Iedere vraag verdient een persoonlijk antwoord.