Intake

Eerste afspraak/ consult

Elke huid is anders en dat vraagt om een gepersonaliseerde aanpak. Daarom krijgt iedere klant een persoonlijk advies.

01

eerste afspraak

Bij je eerste bezoek aan I AM MACY vindt er een uitgebreid intakegesprek plaats. We vinden het belangrijk om vooraf jouw wensen goed te bespreken en je huid nauwkeurig te analyseren. We brengen in kaart wat jouw doelen en verwachtingen zijn. We zijn benieuwd naar de producten die je thuis gebruikt en bespreken eventuele medische achtergrond en medicijn gebruik.

02

Gezichtsbehandeling

Na deze bespreking en de beoordeling van jouw huidbarriëre voeren we, als dat vooraf is besproken een eerste volledig op jouw huid afgestemde gezichtsbehandeling uit.

03

behandelplan

Naar aanleiding van dit gesprek stellen wij een behandelplan op, het is fijn om een duidelijk behandeltraject te hebben voordat je start aan huidverbetering. Met onze producten, voeding en leefstijladviezen weet je precies wat het beste aansluit bij jouw huid.

04

behandelen

Door onze verschillende medische producten hebben we voor iedere huid een oplossing met hoogwaardige actieve werkstoffen. Tijdens iedere behandeling werken wij met uitsluitend hoog geconcentreerde cosmeceuticals die in de dieper gelegen huidlagen van je huid werken. Dat houdt in dat onze producten de functie van een huidcel kunnen veranderen. De werkstoffen worden in de huidlagen opgenomen, waardoor er huidverbetering optreedt.

waarom bij i am macy

Persoonlijke aandacht en deskundig advies

Behandelingen op maat

Declareren

Gespecialiseerd in de huid

Kwaliteit staat op nummer 1

Aandacht voor de binnenkant

Logo I'AM MACY v2 -05

Reviews

Brenda
Bindweefselmassage
Lees verder
Ik ben serieus geschrokken toen ik na de behandeling in de spiegel keek. Ik heb een bindweefselmassage gekregen! Mijn hele neus mond plooi was nagenoeg weg en dat met 50 jaar!! Wat een vakwerk.
Seline
Browlift
Lees verder
Macy heeft echt verstand van wat zij doet. Geeft goede adviezen en werkt secuur. Uitermate tevreden zoals altijd!
Sjan
Bindweefselmassage
Lees verder
Ik vond het geweldig! Je bent een goede vakvrouw, door je onderscheidende en resultaatgerichte aanpak werk je naar een zichtbaar resultaat! Kortom een goede gastvrouw.
Sandra
Eczeem
Lees verder
De behandeling was heel effectief en met de juiste producten die ik voor thuis heb meegenomen, verbeter ik thuis mijn huid elke dag!
Previous
Next

Contactformulier