sckin nutrition

I AM MACY ScKIN nutrition 1

ScKIN Nutrition – “The best for your skin and vitality”

Ben jij opzoek naar het beste voor jouw huid en vitaliteit? ScKIN nutrition is er om allerlei huidproblemen zoals rosacea, psoriasis, droge huid, rimpels, acne van binnenuit te verbeteren. Puur en zuiver, vanuit huidkennis en orthomoleculaire voedingsleer ontwikkeld. ScKIN nutrition past perfect in mijn holistische aanpak. Vol bouwstoffen, vitamines, mineralen, essentiële vetten, darm en immuunondersteunende ingrediënten. En last but nog least ondersteund ScKIN nutrition de aanmaak van collageen en elastine! Dat wil jij toch ook?

“Een mooie huid begint van binnenuit”

Bij I AM MACY neem ik je graag mee in de wereld van gezonde voeding voor jouw huid! Door middel van ScKIN nutrition krijg jij weer een gezonde en stralende huid. Wat als je merkt dat je niet alles uit je huid haalt wat erin zit? Dat je niet verder komt bij je acne klachten? Of dat de anti-aging resultaten tegenvallen? Dan word het tijd om van binnenuit te werken. Je leefstijl, stress, tekorten zijn allemaal factoren die een rol kunnen spelen waarom jij je huid nog niet onder controle hebt.

Om jouw huid optimaal te laten functioneren heeft je lichaam de juiste voedingsstoffen nodig. Gelukkig kunnen de meeste klachten goed aangepakt worden. Met de juiste supplementen kun je van binnenuit de meeste (huid)problemen oplossen.

Visie

ScKIN beidt voor huidproblemen een oplossing van binnenuit. Oprichtster Caroline de Haas ontwikkelde in 2018 ScKIN Nutrition met haar achtergrond als huidspecialist, orthomoleculair therapeut en KPNI therapeut. Met ScKIN Nutrition werk je met één product aan meerdere oplossingen tegelijk. ScKIN neemt je graag mee in de wereld van gezonde voeding voor jouw huid.  

Waarom kiezen voor ScKIN nutrition?

Er zijn tal van redenen waarom ook jij kunt kiezen voor de producten van ScKIN nutrition. Zo zitten de producten vol met bouwstoffen, vitamines, mineralen, essentiële vetten, probiotica, immuunsysteem ondersteunende stoffen gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek. Maar er zijn nog veel meer redenen. Hier heb ik ze op een rijtje gezet:

Ik help je graag om te ontdekken welke supplementen het best bij je past. ScKIN nutrition heeft een uitgebreide reeks aan supplementen. Informeer bij mij naar de mogelijkheden.

Laat je adviseren over de ScKIN Nutrition producten

Ben jij na het lezen van deze informatie nieuwsgierig geworden over de producten van ScKIN Nutrition? Of heb je toch nog vragen? Neem dan gerust contact op. Ik beantwoord ze graag! Iedere vraag verdient een persoonlijk antwoord.

Maar zou je toch graag wat meer informatie willen?
Plan dan direct een afspraak in voor een vrijblijvend advies.

“Treat yourself with the best!”

Producten

Meest verkochte producten van ScKIN Nutrition producten

Nieuwsbrief

Stay up to date:

Thank you!