Wimpers en wenkbrauwen

Beauty behandeling

Jouw wimpers en wenkbrauwen zijn enorm belangrijk als het gaat om de uitstraling van je gezicht. Ik heb vijf super fijne oplossingen. Verven, stijlen, henna of liften? Wat past er bij jou? Bij I M weten we precies wat we moeten doen voor het ideale resultaat. Zo heb je 24/7 dé perfecte wenkbrauwen en oogopslag.

01

Je wenkbrauwen in perfecte vorm!

Wat is er vervelender dan het hebben van 2 ongelijke wenkbrauwen? Heb je teveel haartjes weggehaald? Of heb je zelf geprobeerd je wenkbrauwen te stijlen en zien ze er nu niet uit zoals je had gewild? Je kunt er iets aan doen!

Je wenkbrauwen zijn enorm belangrijk als het gaat om de uitstraling van je gezicht. Het zorgt voor een frisse en open oogopslag. Helaas is niet iedereen gezegend met mooie of volle wenkbrauwen. Gelukkig kan ik je een handje helpen. Door deze techniek kan ik de ideale wenkbrauw vorm vinden die ook echt past bij jouw gezicht. Want geen wenkbrauw is hetzelfde.

Bij het in model brengen van de wenkbrauwen maak ik gebruik van epileren en waxen, het ligt er helemaal aan wat jouw wenkbrauwen nodig hebben. Bij waxen gebruik ik een zeer milde wax die alleen aan de haartjes hecht en niet aan de huid. De wax verwijderd zelfs de kleinste donshaartjes en is geschikt voor de meest gevoelige huid. Of je nu kiest voor waxen of epileren, het resultaat zal net zo mooi zijn. Na het harsen blijven er vaak nog wat haartjes staan, ik gebruik een pincet dan ook vooral om de wenkbrauwen mee te perfectioneren. Te lange haartjes knip ik weg voor een strakker resultaat.

Wellicht is je huid wat rood door het shapen. De nabehandeling om de huid te kalmeren word zeker niet vergeten.

02

Wenkbrauwen verven / henna wenkbrauwen

Heb jij ook geen zin om elke ochtend je wenkbrauwen bij te tekenen? Dan is het verven van je wenkbrauwen een aanrader. Wat dat betekent? Opstaan met volle wenkbrauwen en geen gedoe meer in de ochtend met wenkbrauwpotlood en -poeder.. Dat wil toch elke vrouw!

Samen bepalen wij de ideale kleur voor jouw wenkbrauwen. Aan de hand van hoe donker jij de wenkbrauwen wilt hebben, stel ik een verfkleur samen. Ik kies altijd een kleur die een mooi en natuurlijk resultaat geeft. Het grote voordeel van verven is dat je hiermee ook blonde, niet zichtbare donshaartjes mee kleurt en ook de huid verft. Daardoor lijken je wenkbrauwen nog voller

Met verf maken we de wenkbrauwen één tot en paar tinten donkerder maar ook de huid eronder. Dit laatste wordt gedaan met een speciale verf op basis van henna. Met de henna verf  kan ik ervoor zorgen dat jouw wenkbrauwen voller ogen, dit komt omdat ook de huid eronder mee gekleurd wordt.  Het is dus ook mogelijk om ‘gaatjes’ in je wenkbrauwen op te vullen. 

Henna kleurt de wenkbrauwhaartjes voor 4 tot 5 weken en laat een schaduw achter op de huid. 

De schaduw blijft 5 tot 14 dagen zitten afhankelijk van jouw huidtype. Er zijn verschillende tinten zodat er voor iedereen een perfecte kleur is.

Je hebt gedurende 2 tot 5 weken geen wenkbrauw make-up nodig, zoals een wenkbrauwpotlood of -poeder.

03

Maak kennis met Browlift / Browlamination

Groeien jouw wenkbrauwhaartjes alle kanten op, behalve de juiste? Dan is Browlamination dé behandeling voor jou! Geef je wenkbrauwen tot 150% meer volume met de nieuwste trend op wenkrauw gebied. .

De browlift is een behandeling waarbij we de haartjes stap voor stap liften en in de gewenste richting plaatsen doormiddel van 2 verschillende lotions die ongeveer 8 minuten blijven zitten. Daarna volgt een fixerende gel. Wil jij je wenkbrauwen ook geverfd hebben? Dat kan ook! Dit geeft een nog mooier en voller resultaat. Door de lotion loopt de kleur van je eigen natuurlijke haartjes wat terug, daarom raden wij altijd aan om je wenkbrauwen ook te verven.

Vervolgens breng ik je wenkbrauwen in model, bij het in model brengen van de wenkbrauwen maak ik gebruik van epileren en waxen, het ligt er helemaal aan wat jouw wenkbrauw nodig heeft.

Op deze manier zullen je wenkbrauwen er vol, sprekend en ‘fluffy’ uitzien. Het resultaat is heel natuurlijk en blijft ongeveer 6 tot 9 weken zichtbaar.

Wist je dat?

Deze behandeling ook op de wimpers kan?! De wimpers worden dan gelift en gekruld. Het valse wimpereffect maar dan van jezelf!

04

Wimpers verven

Je kent het wel, het is na je koppie koffie het eerste wat je doet voordat je de deur uitloopt. Mascara… Heb je geen zin meer om elke dag met je mascara borstel aan de slag te gaan? Niet getreurd, want er is een simpele oplossing die je wimpers donkerder doen lijken. Het scheelt je ’s ochtends een hoop tijd en je hoeft je nooit meer zorgen te maken over make-up die uitloopt tijdens het sporten of in de regen. Dan zijn geverfde wimpers de oplossing. Ideaal!  Wil je graag langere en vollere wimpers? Combineer dan het verven van je wimpers met een Lash Volume Lift behandeling. Zo heb je het valse wimpereffect maar dan van jezelf.

05

Lashlift / Lash volume lifting

Wimpers en wenkbrauwen 2

Ben jij van jezelf niet gezegend met lange of gekrulde wimpers… Lijken jouw wimpers ook een eigen leven te leiden en willen ze gewoon niét voller worden? Gooi je wimperkruller weg en probeer eens de Lashlift! Het is het valse wimpereffect maar dan van jezelf!! Dat wilt toch elke vrouw!

Bij Lash Volume Lifting draait het om je eigen wimpers. Geen gedoe met loszittende nepwimpers, ze worden gelift, gekruld en naar wens geverfd. Het is de ideale manier om je natuurlijke wimpers langer en voller te laten lijken. Zeg traditionele wimperkrullers en uitlopende mascara’s gedag. Wij kunnen de natuur een handje helpen.

De lashlift is een semipermanente behandeling waarbij we de haartjes stap voor stap doormiddel van 2 verschillende lotions vanaf de wortel liften om een langdurige krul op je eigen wimpers te creëren.
Het resultaat zijn lange, volle, gekrulde, gezonde wimpers en blijft ongeveer 6 tot 9 weken zichtbaar! Dit is afhankelijk van jouw eigen haar groeicyclus. De lashlift zelf zakt namelijk in met de natuurlijke cyclus van je wimpers. 

Voor het beste resultaat raden wij aan om de wimpers ook te laten verven. Door de lotion loopt de kleur van je eigen natuurlijke wimpers wat terug, daarom raden wij altijd aan om je wimpers ook te verven. Je wimpers zullen er hierdoor nog intenser uitzien. Dit maakt niet alleen wimperkrullers, maar ook mascara’s overbodig.

Wimpers en wenkbrauwen 3

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?

Maak een vrijblijvende afspraak voor een goed gesprek.