Manicure

Beauty behandeling

Je kent het wel; korte, gescheurde of gebroken nagels. Dan is een van onze manicure behandelingen wellicht wel iets voor jou. Ik heb drie super fijne oplossingen; The Gel Bottle “BIAB”, een Rubberbase of de CND Gel Polish/Shellac. Door middel van onze beauty behandelingen krijg jij weer verzorgde nagels. 

Bij I AM MACY weten we precies wat we moeten doen voor het ideale resultaat. 

01

The Gel Bottle “BIAB”

Dit zijn dé nieuwe nagels! Iedereen loopt ermee weg. BIAB (Builder in a Bottle) is een flexibele en verstevigende gel.

BIAB nagels zijn dikker dan shellac, maar dunner dan acryl. Acrylnagels zijn soms beschadigend voor de eigen nagels en moet eraf gevijld worden. Shellac blijft niet altijd 2-3 weken zitten. BIAB is daarom dé perfecte combinatie van acryl nagels en Shellac. BIAB nagels zijn verstevigend en voeler dikker aan. Mocht je het product willen verwijderen van de nagel, kan dit gemakkelijk door het te soaken. Het is een afweekbaar product,  en zo de natuurlijke nagels niet of nauwelijks kan beschadigen.

Door de flexibele formule kan de nagellak moeiteloos mee buigen met je natuurlijke nagel waardoor er geen barsten of breuken ontstaan. Ook geeft BIAB jouw natuurlijke nagels de kans om te groeien. Bij elke BIAB behandeling worden je eigen nagels steviger en gezonder door de verzadiging.
De voordelen op een rijtje: Zorgt voor versteviging van de nagels, hersteld beschadigde nagels, egaliseert oneffenheden in de nagel, heeft een sterke hechting, zorgt voor slanke nagels en blijft tot wel 4 weken zitten.  Naast het feit dat je nagels zo mooi glanzen zal de kleur heel mooi blijven zitten en niet verkleuren.

De Gel Bottle producten zijn ook nog eens vegan, diervriendelijk en bevat geen chemische stoffen.

02

Rubberbase

De rubberbase is een nieuwe generatie base coat die steviger en flexibeler is. De gel die als basis/ of builder op de nagels word aangebracht zorgt voor een goede hechting aan de nagelplaat en aan de color gelpolish. Door de stevige bescherming die de coat biedt, kunnen je natuurlijke nagels doorgroeien zonder af te breken.

Rubberbase veranderd zelfs de meest broze, scheurende en zwakke nagels in stevige en glanzende nagels. De gel verzadigd je nagels zodat splijten, schilferen en scheuren (of afbijten) van je nagels verleden tijd is!

Een behandeling met de stevige gel geeft een natuurlijk resultaat, maar de nagels verlengen met rubberbase is lastiger. Over de rubberbase wordt een color gelpolish aangebracht.  

03

CND Gel Polish/Shellac

Zijn jouw nagels niet stevig, en loop je dagelijks je eigen nagels bij te lakken? Dan is gel polish iets voor jou! een unieke gellak die je draagt als een traditionele nagellak.

Een soak off gel polish die in één keer dekt en ontzettend hoog gepigmenteerd is. Met een houdbaarheid van 4 weken en kleuren die variëren van wit tot zwart en alles wat er tussenin zit. De gel polish verkleurd en vergeelt niet,

De lak word net als een gewone nagellak op je nagels aangebracht, en daarna uitgehard onder een LED lamp. Door deze unieke LED lamp word de gel geactiveerd en zijn de nagels direct droog. Resultaat: prachtige nagels tot wel 4 weken lang! De lak bladdert niet, beschadigd niet en verstevigd de nagels.

Je eigen natuurlijke nagels groeien, zo zal ook de gel polish na ongeveer 3 tot 4 weken uitgegroeid zijn. CND gel polish ook wel soak off gel of shellac genoemd is een lak die de eigenschappen van een gel met die van een nagellak combineert. Je kunt kiezen om de oude shellac te verwijderen en je nagels weer opnieuw te laten lakken.

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?

Maak een vrijblijvende afspraak voor een goed gesprek.