Over i am macy

Macy van Dam

Medisch Huidspecialiste

Hé! Mijn naam is Macy en ben medisch-schoonheidsspecialiste. Dit jaar besloot ik mijn kennis te verbreden waarna ik besloot om mij verder te scholen tot orthomoleculair specialiste. Mijn haat-liefdesverhouding met de huid begon al ver voor de start van mijn studie. Rond mijn puberteit kampte ik met de huidaandoening acné, ik ben een geboren ervaringsdeskundige als het gaat om huidaandoeningen.

Zo gedreven als ik ben, perfectionistisch als persoon en geïnteresseerd in alles wat met de huid te maken heeft. Mijn voldoening haal ik uit complexe behandelingen samen met mijn passie voor gezonde voeding combineer ik mijn specialisaties om tot het uiterste te gaan en leg de lat dan ook hoog voor het beste resultaat.

Over i am macy

Ik heb I AM MACY opgericht met een missie om mijn huid te verbeteren,
zo ontdekte ik dat er weinig aandacht was voor de oorzaak van mijn klachten. Daar waar het gaat om huidaandoeningen geloof ik niet in symptoombestrijding, want ik ga vooral op zoek naar de triggers van binnenuit. Mijn belofte is jouw huid weer in evenwicht krijgen met een blijvend resultaat.

Zo lang ik mij kan herinneren heb ik altijd al veel interesse in huidverbetering en alles wat daarbij komt kijken. Zowel in mijn huidige rol als tijdens mijn tijd als freelancer investeer ik graag in de ontwikkelingen op het gebied van uiterlijke verzorging en schoonheid. Mijn lat ligt hoog en kwaliteit vind ik belangrijk. Mijn kennis wil ik graag met jullie delen, daarom  creëerde ik mijn eigen behandelmethodes en sta voor de prachtige holistische coaching van I AM MACY!

Mijn visie

Iedereen heeft recht op een mooie en stralende huid zonder oneffenheden. Waar de meeste specialisten stoppen, ga ik een stapje verder en coach jou naar een hoger niveau.

Jouw huid is kostbaar en uniek daarom wordt ieder schoonheidsadvies voor, tijdens en na jouw afspraak zorgvuldig op jou afgestemd.

‘’ Persoonlijk, eerlijk, concreet en met een meetbaar resultaat. Dat is wat je bij mij kunt verwachten. Ik neem voor iedereen de tijd en sta voor een uitstekende service, dat is bij mij vanzelfsprekend‘’. 

Mijn missie

Ik heb I AM MACY opgericht omdat ik ontdekte dat er weinig aandacht is voor wat we nu precies op onze huid smeren en wat we eten. Zo zag ik huidproblemen opkomen en verergeren door het gebruik van irriterende ingrediënten en verkeerde voeding.

Wat I AM MACY uniek maakt, is dat ik mijn ontwikkelingen heb gebruikt voor een hernieuwde kijk op huidverbetering. Met mijn professioneel oogpunt kijk ik verder naar waar een huidaandoening vandaan komt. Alleen als je ook die oorzaak achterhaalt en aanpakt, in combinatie met de juiste producten voor thuis, salon ondersteunende behandelingen en/of jouw voedings-, leefstijl- en suppletieadvies, kan jouw huid weer terug in balans komen.

Review

Brenda
Bindweefselmassage
Lees verder
Ik ben serieus geschrokken toen ik na de behandeling in de spiegel keek. Ik heb een bindweefselmassage gekregen! Mijn hele neus mond plooi was nagenoeg weg en dat met 50 jaar!! Wat een vakwerk.
Seline
Browlift
Lees verder
Macy heeft echt verstand van wat zij doet. Geeft goede adviezen en werkt secuur. Uitermate tevreden zoals altijd!
Sjan
Bindweefselmassage
Lees verder
Ik vond het geweldig! Je bent een goede vakvrouw, door je onderscheidende en resultaatgerichte aanpak werk je naar een zichtbaar resultaat! Kortom een goede gastvrouw.
Sandra
Eczeem
Lees verder
De behandeling was heel effectief en met de juiste producten die ik voor thuis heb meegenomen, verbeter ik thuis mijn huid elke dag!
Previous
Next