I am Macy Skin Clinic in Bergen

I am Macy is dé schoonheidssalon voor Bergen, Alkmaar en omstreken met onderscheidende huidverbeterende behandelingen met een doeltreffende holistische aanpak. 

Wij hebben voor elk huidprobleem een passende oplossing op het gebied van huidverbetering en huidverjonging. Met ons ruime aanbod is er altijd wel een geschikte behandeling die bij je past. Zo kun jij genieten van een jonge frisse huid, elke dag opnieuw.

Hoogwaardige producten

Wij werken alleen met eerlijke, gecertificeerde en hoogwaardige producten. Als jouw beauty coaches stellen wij de perfecte treatments samen om jouw huid in optimale conditie te brengen en bestaande huidproblemen te verhelpen. Met persoonlijke aandacht, eerlijk advies en de kwaliteit die jij verdiend!

Beauty behandelingen

I am Macy is gespecialiseerd in gezichtsbehandelingen, maar tevens kun je hier ook terecht voor  wenkbrauwen stijlen door middel van epileren, waxen en harsen. Je wimpers en/of wenkbrauwen verven voor een mooie oogopslag. Of kies je voor henna, browlift of een lashlift? Welke behandeling je ook kiest, wij streven naar volle tevredenheid van onze klanten.

Vrijblijvend consult

Wil je een behandeling ondergaan? Je bent welkom voor een vrijblijvend consult of een op maat gemaakte behandeling voor jou. Samen bespreken we de opties en werken we aan een blijvend resultaat. Bij I am Macy voor Bergen en Alkmaar bieden wij een ruim assortiment aan gezicht -en wenkbrauwbehandelingen.

Huidverzorging

Jouw huid is kostbaar en uniek, daarom is de juiste behandeling in de praktijk maar ook thuis belangrijk. Huidverzorging is persoonlijk en om jouw huid goed te verzorgen met de beste producten is het belangrijk om je huid te voeden als ook te beschermen. Van advies tot product of behandeling, je bent altijd verzekerd van oprechte aandacht.  

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?

Maak een vrijblijvende afspraak voor een goed gesprek.

Wil je liever advies op afstand? Laat je vraag achter op het contactformulier en wij nemen contact met je op.

Onze behandelingen: ‘Koester wat je mooi vind en verbeter wat je mooier mag’
Cosmetiche huidverbetering – Medische huidverbetering – Orthomoleculaire consulten – Wimpers en wenkbrauwen.